Wasmachine Reparatie van regio Emmen naar Winschoten (De Wasmachine Man) is uw witgoed reparatie specialist.

De Wasmachine Man is opgericht in 2005 in Winschoten. Na jaren lang voor diverse bedrijven te hebben gewerkt, wilde René een eigen onderneming beginnen voor reparaties van huishoudelijke apparaten. René heeft inmiddels 29 jaar ervaring en is deskundig in het repareren van alle merken wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, ovens, magnetrons en vaatwassers.

Waarom via Wasmachine Reparatie Emmen – Winschoten?

Wij repareren uitsluitend voor particulieren. Wij zijn 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag geopend en er kan een afspraak worden gemaakt door middel van een telefoontje, een WhatsApp bericht, via het storingsformulier of via een e-mail.

* Betrouwbare service
* Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
* Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur
* Hulp bieden aan particulieren en (horeca) bedrijven
* Specialist in alle merken
* Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden
* Diagnose en eventuele reparaties bij u thuis.
* 3 Maanden garantie op onze uitgevoerde reparatie

Een goede service, waarmee we u praktisch altijd kunnen helpen. Voor een gratis en gedegen advies of het maken van een afspraak kunt u geheel vrijblijvend contact met De Wasmachine Man opnemen. Wij leveren ook voor alle merken nieuwe onderdelen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.

U hoeft niet naar De Wasmachine Man te komen, want wij komen naar u! Ons werkgebied is van regio Emmen naar Winschoten. Twijfelt u of u binnen dit gebied valt, over de prijs of over andere zaken, bel dan gerust want wij staan altijd voor u klaar!

Werkgebied

Heeft u een witgoed monteur nodig? Ons werkgebied bevindt zich van regio Emmen naar Winschoten, eerste kwartier incl. voorrijkosten € 35,-.